Kdo smo in kaj počnemo?

Že od leta 1997 se ukvarjamo s tako imenovanim računalniškim poslom, leta 2010 smo postali spletna agencija z vizijo ponuditi vsem, ki potrebujejo dobro spletno stran, primerno gostovanje, domeno in izdelavo spletne strani.

Skozi vsa leta smo počasi rastli, rastel je naš posel, kot tudi naše izkušnje in znanje, zato smo se leta 2016 odločili pridružiti še bolj uspešnemu podjetju na tem področju, ZGroup.
Skupaj z njihovo podporo, infrastrukturo in znanjem želimo tako našim že obstoječim kot tudi novim strankam ponuditi še boljše, še bolj napredne ter odlične storitve gostovanj in domen.

Telefonska podpora:

08 181 02 25
Vsak delovnik od 9-16 ure.

Podpora preko emaila:

info@presentia.si
Vsak dan 24/7

Naše vrednote

Kljub naši pridružitvi v večjo skupino, ostajamo vaš zanesljiv in zvest spletni partner.

Kvaliteta

Skupaj s skupino ZGroup smo član SIX omrežja. S tem vam lahko ponudimo hitro direktno povezavo z vsemi slovenskimi ponudniki.

Skrb za stranke

Našim strankam zagotavljamo pravočasno obveščanje o potekih storitev, telefonsko in e-poštno podporo ter veliko bazo znanja.

Varnost strežnikov

Vsi naši strežniki so v izjemno varovanih okoljih, med seboj povezanimi z več gigabitnimi povezavami in zavarovani s požarnim zidom.

Uptime

Vsi naši strežniki imajo 99,9 % up-time.

Znanje

Naše zanje smo si nabrali skozi dolgoletne izkušnje, vsako leto pa se udeležimo različnih izobraževanj doma in v tujini.

Oprema

Ne kupujemo najcenejše opreme, vedno pred nakupom preverimo in testiramo, da vam lahko ponudimo najboljše in najbolj zanesljivo.Vizitka

Podjete Zabec.net d.o.o. upravlja s znamko Presentia kot z ločeno enoto.

Podjetje:

Zabec.net d.o.o.
Merčnikova 6
1000 Ljubljana
Slovenija

Uprava:

Domen Česnik
Aljaž Česnik

Podatki:

Matična številka 6375758
Davčna številka SI98518003
Davčni zavezanec DA

IBAN TRR SI56 0310 0100 2873 497
SKB d.d.
BIC: SKBASI2X